fbpx
E-mail Telefon Personalizat

Secretul pentru a atrage mai mulți clienți

Din când în când ne uităm la ce mai fac alte agenții pentru a obține clienți noi. Sunt o multitudine de metode, s-au scris chiar și cărți pe tema asta. Multe agenții se axează pe optimizarea site-ului propriu pe anumite cuvinte cheie: web design, creare site, campanii social media, marketing online s.a.m.d. Scriu guest-post-uri, cumpără linkuri, își optimizează site-ul la sânge.

E și asta o strategie, dacă e făcută cum trebuie site-ul urcă în căutări, apar mulți clienți potențiali care sunt interesați de serviciile pentru care ei și-au optimizat site-ul. Problema e că nu cunoști nimic despre persoanele respective, cât de serioase sunt, dacă se poate lucra cu ele sau sunt dificile, dacă plătesc la timp sau nu. Practic, când lucrezi cu clienți noi despre care nu știi nimic cresc riscurile asociate acelei colaborări.

Pentru noi, cea mai eficientă soluție de până acum, cea mai bun metodă de a câștiga clienți noi a fost să ne facem treaba cum trebuie, să oferim clienților ceea ce aveau nevoie, ba chiar cu 5% în plus.

Nu există soluții magice, scurtături, doar dedicație, pasiune, multă muncă și clienți mulțumiți. Dacă clienții sunt mulțumiți, încântați de ceea ce ai făcut pentru ei, vor lucra tot cu tine pe viitor, iar atunci când cineva le va cere sugestii de oameni cu care se lucreaza ok agenția ta va fi prima recomandată. E simplu!

50% dintre clienții cu care am lucrat până acum au venit la recomandarea altor clienți.

Voi ce metode folosiți pentru a câștiga clienți noi?

Recomandă: