Suntem pasionați de tot ce ne stârnește curiozitatea și inteligența. Ne place online-ul mai mult ca stripsurile de pui, de aceea îl atacăm pe toate planurile: creare site-uri, conținut Social Media, campanii de marketing online și lista continuă.
Avem un portofoliu bogat, cu care ne mândrim, și clienți mulțumiți cu care colaborăm pe termen lung.
Oferim servicii complete pentru promovarea afacerii voastre online și nicio cerință de la client nu ne sperie. Dar, nu ne este frică să spunem NU clienților care își pun singuri bețe în roate. Suntem corecți și întotdeauna căutăm ca raportul calitate-preț să fie echitabil. Suntem profesioniști și rolul nostru este, printre altele, să vă consiliem. Suntem, dacă vreți, “doctori online”.
În rest, ne plac cafeaua și mersul cu bicicleta, să scriem povești și să ne jucăm pe console.

Dacă vreți să discutăm lejer la o cafea despre cum vă putem ajuta în promovarea afacerii voastre, ne puteți suna sau trimite un email. Da, suntem pe Facebook și LinkedIn, putem să ne împrietenim și acolo. 🙂

Avem o bogată experiență în marketing, comunicare, dar și pe partea tehnică și creativă. Dacă nu ne credeți, lucrați cu noi și vă vom convinge. 🙂

Marius, fondator, Marketing specialist

Cu Marius se poate vorbi despre strategii de marketing, crearea unui brand și poziționarea lui pe piață, realizarea unei campanii de promovare online sau offline (plecând de la concept până la strategiile efective și evaluarea campaniei), utilizarea rețelele sociale și a blogurilor în mod eficient pentru promovarea unei afaceri și obținerea de clienți noi. Tot cu el trebuie să vorbiți dacă vreți ca site-ul vostru să fie mai ușor de găsit de către clienți, fie că vorbim aici despre optimizarea lui pentru anumite cuvinte cheie în motoarele de căutare (SEO) sau content marketing – crearea de conținut util pentru clienții care caută informații pe internet.

LinkedIn  Blog personal  Facebook  Twitter

Cristi, fondator, Software and Web Developer

Cristi este omul din fața monitorului. El vă dă sfaturi în alegerea site-ului care se potrivește cel mai mult afacerii dumneavoastră și vă oferă consultanță în alegerea găzduirii web, a platformei și a design-ului. Tehnic vorbind, el se ocupă de crearea propriu-zisă a site-ului, programare, webdesign, realizarea elementelor grafice pentru afișe, cărți de vizită, logo-uri, broșuri sau alte produse de promovare, precum și de editarea foto, realizarea montajelor video sau a panoramelor virtuale interactive.

 Facebook  Linkedin  Twitter  Blog

Andra, PR Specialist

Andra este persoana de care aveți nevoie când vreți ca afacerea voastră să fie prezentată în cuvinte frumoase, de impact. Ea se ocupă de textele pentru site, broșuri, afișe sau conținutul de pe Social Media.

 

 

Mihaela, Online Marketing Specialist

Mihaela se ocupă de crearea și setarea campaniilor online pe Facebook, Instagram, Google, Youtube, precum și mesaje sponsorizate. De asemenea, se ocupă de campaniile de email marketing, oferă consiliere și strategii pe partea de marketing online și offline și este mereu la curent cu ceea ce se întâmplă nou în domeniu.

Recomandă!