fbpx
E-mail Telefon Personalizat

Creare Site Web

Din 2011, ajutăm companiile să comunice eficient, prin intermediul internetului.

Specialitatea noastră este crearea site-urilor de prezentare simple, atractive, intuitive, cu design optimizat pentru toate dispozitivele și interfață de administrare ușor de folosit.

Plecăm de la consultanță pentru a alege cea mai bună soluție, continuăm cu stabilirea graficii web și discutăm permanent cu clienții pentru a ajunge la un rezultat final excelent. Dacă te interesează un site web unic pentru afacerea ta, ne poți contacta.

Creare, dezvoltare și mentenanță site-uri web

  • Consultanță în alegerea platformei de administrare conținut site, a găzduirii pentru site și a furnizorilor de servicii externi, asociați site-ului web.
  • Web Design și Web Development, pentru ca afacerea ta să beneficieze de un site web cu design unic, personalizat, programat eficient, ce se încarcă rapid.
  • Creare și instalare site web responsive , ușor de accesat și utilizat de pe orice dispozitiv: laptop, desktop, telefon sau tabletă.
  • Optimizare design și timp de încărcare site web, pentru a oferi o experiență plăcută vizitatorilor și a obține o poziție mai bună în motoarele de căutare. Echipa de programatori va crea un site web unic, cu designul și funcțiile de care ai nevoie, nu va instala o temă luată de pe internet.
  • Platformă de administrare conținut și asistență în utilizarea ei, pentru a putea modifica ușor paginile, articolele și detaliile de pe site, chiar dacă nu ești programator. Evident, dacă vrei.
  • Realizarea și integrarea de funcționalități personalizate în site după creare, în funcție de domeniul de activitate și cerințele tale.
  • Integrare site web cu platforme și aplicații externe, prin API.
  • SEO onsite – gândim site-ul astfel încât să fie optimizat din start pentru motoarele de căutare, în funcție de domeniul de activitate și cuvintele cheie relevante.
  • Consultanță pentru crearea de conținut online și stabilirea strategiei de marketing pentru afacerea ta și promovarea site-ului, la cerere.

Ai nevoie de site sau marketing online?

Hai să discutăm lejer la o cafea, fizică sau virtuală, despre cum te putem ajuta în promovarea afacerii tale.

Proiecte recente

Vezi ce am realizat pentru clienții noștri.