fbpx
E-mail Telefon Personalizat

Termeni și condiții

Stimați utilizatori, vă rugăm să citiți cu atenție Termenele și Condițiile site-ului www.advertica.ro, administrat de  IT&C Class Advertising SRL, CUI 29171602, J04/1049/30.09.2011, IBAN: RO03INGB0000999902697942, ING Bank. Accesând acest site, sunteți de acord în mod automat cu cele menționate în rândurile care urmează.

Definiții și precizări:

www.advertica.ro: site-ul de internet, cu toate serviciile și informațiile pe care le cuprinde, care se află în propritatea  IT&C Class Advertising SRL.

Utilizator: orice persoană care intră pe site-ul www.advertica.ro și își creează un cont sau transmite informații prin intermediul formularului de contact.

Vizitator: orice persoană care intră pe site-ul www.advertica.ro, dar nu folosește formularul de contact/nu își creează cont de utilizator.

Proprietate intelectuală:

Logo-ul și alte însemne grafice, mărcile (numele site-ului și al brandului Advertica ) sunt proprietatea SC IT&C Class Advertising SRL și nu pot fi folosite fără un acord scris al proprietarului.

Utilizatorii nu pot folosi informațiile regăsite pe site-ul www.advertica.ro în scopuri comerciale, fără un acord scris al deținătorului site-ului.

Portofoliu: toate proiectele prezentate în secțiunea Portofoliu sunt proprietatea IT&C Class Advertising SRL și nu pot fi utilizate fără acordul scris al proprietarului.

Orice modificare neautorizată a site-ului este strict interzisă și poate fi sancționată prin lege.

Alte specificații:

IT&C Class Advertising SRL este deținătorul tuturor drepturilor intelectuale de pe site-ul www.advertica.ro, respectiv asupra designului, imaginilor funcționalităților site-ului.

IT&C Class Advertising SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcut resposabil de prejudiciile create de informații publicate din erori care nu îi aparțin.

IT&C Class Advertising SRL își rezervă dreptul de a modifica orice informație de site-ul virtual, fără a comunica în prealabil acest lucru utilizatorilor săi.

IT&C Class Advertising SRL își rezervă dreptul de a contacta vizitatorul site-ului, dacă acesta din urmă a completat un formular de contact și solicită informații.

Confidențialitate:

Nicio informație transmisă de la utilizator către site sau viceversa nu poate fi făcută publică, fără acordul scris al uneia dintre părți.

Proprietarul site-ului își rezervă dreptul de a utiliza informațiile cu caracter personal (nume, date de contact etc.), dacă acesta din urmă a completat un formular de contact și solicită informații.

Proprietarul site-ului își rezervă dreptul, cu acordul utilizatorului, de a folosi datele cu caracter personal în vederea activităților de marketing (transmiterea de newsletter, a ofertelor etc.).

Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să vă adresați la: hello@advertica.ro.