fbpx
E-mail Telefon Personalizat

Te ajutăm să îți promovezi afacerea pe internet

Serviciile noastre

Soluții digitale pentru probleme reale

Din 2011, ajutăm companii din întreaga lume să folosească eficient internetul pentru a se prezenta și a se promova eficient. Dacă vrei să te ajutăm în conturarea strategiei de marketing, realizarea campaniilor de promovare sau ai nevoie de un site ori magazin online, e timpul să vorbim.

Web Design
Web Design

Un site sau magazin online cu design web responsive este esențial în atragerea clienților și vizitatorilor.

Social media management
Social media management

Noi vă ajutăm să comunicați eficient și constant cu publicul, folosind un limbaj natural și prietenos, pe rețelele de socializare relevante.

Promovare online
Promovare online

Consultanță, stabilire strategii de marketing online, implementare și optimizare campanii de promovare personalizate, cu monitorizarea atentă a rezultatelor.

Web Development
Web Development

Specialitatea noastră este crearea site-urilor de prezentare, a magazinelor online sau a blogurilor simple, atractive, intuitive.

De ce să ne alegi pe noi

Oferim soluții concrete

Nu te zăpăcim cu specificații și platforme, ci îți analizăm business-ul: unde ești, unde vrei să ajungi și, mai ales, cum poți să îți atingi obiectivele. Facem strategia și o implementăm, totul bazat pe cifre, explicații și analize. Dacă ești în căutarea unei agenții care să lucreze alături de tine, nu pentru tine, ne-ai găsit.

Marketing
99%
Design
99%
Development
99%

Ai nevoie de site sau marketing online?

Hai să discutăm lejer la o cafea, fizică sau virtuală, despre cum te putem ajuta în promovarea afacerii tale.