fbpx
E-mail Telefon Personalizat

Promovare Online

Evident că ai nevoie de promovare online, altfel nu ajungeai aici. Când lumea vorbește de promovare pe internet, de fapt se referă la marketing online. Și aici intervenim noi. Știi că vrei să ajungi la clienții tăi, știi că ei folosesc internetul, dar întrebarea care te macină e simplă – cum să mă promovez cât mai eficient?

Asta facem noi la Advertica. Funcționăm ca un departament de marketing externalizat, dar aproape de tine.

Ne întâlnim cu clienții, fizic sau virtual, discutăm despre problemele lor și stabilim o strategie prin care îi ajutăm să obțină vânzări sau, cum ar zice marketerii, optimizăm conversiile, indiferent dacă acele conversii înseamnă apeluri telefonice, completarea unor formulare, abonarea la newslettere, trimiterea de mesaje pe chat sau, cel mai important, efectuarea de comenzi online.

Cum facem asta?

Cu 15 ani de experiență în marketing și vânzări, cu analiza pieței și a concurenței, cu stabilirea celor mai bune strategii de promovare, personalizate pe client, cu optimizarea site-urilor și a conținutului de pe site, cu folosirea unui limbaj natural în reclame și comunicare, fără bullshit-uri și texte plictisitoare.

Nu în ultimul rând, cu monitorizarea traficului și rezultatelor, inclusiv prin folosirea unor aplicații dezvoltate special de noi, pentru a fi siguri că rapoartele oferite de alte platforme sunt corecte.

Servicii de Promovare online

  • Consultanță în stabilirea strategiei de Marketing Online și alegerea celor mai eficiente medii și canale de promovare.
  • Setare și Optimizare Campanii Online prin Google Ads pe Search, Youtube, Display Network și Remarketing.
  • Social Media Marketing prin Facebook Ads, Instagram Ads, Pinterest Ads, chiar și TikTok Ads, dacă vrei.
  • Optimizare site-uri și magazine online pentru motoare de cautare (SEO onsite) și marketing prin motoarele de căutare (SEM);
  • Copywriting – scrierea de texte atractive, ușor de citit, care atrag atenția și cresc vânzările.
  • Content marketing – articole frumoase pentru blog, site, newslettere.
  • Email Marketing – setare servicii de email marketing, configurare și integrare site, realizare campanii de newslettere.

Ai nevoie de site sau marketing online?

Hai să discutăm lejer la o cafea, fizică sau virtuală, despre cum te putem ajuta în promovarea afacerii tale.