fbpx
E-mail Telefon Personalizat

Web Design Responsive

Ce înseamnă web design responsive?

Un website este responsive dacă are capacitatea de adaptare a designului paginilor în functie de mediul de vizionare, adică rezoluția ecranului – desktop, laptop, tableta, telefon, fără a suferi pierderi majore de utilitate, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență plăcută de navigare.

Un site sau magazin online cu design web responsive este esențial în atragerea clienților și vizitatorilor, în condițiile în care peste jumătate din traficul de internet este realizat de pe mobil, iar procentul este în creștere.

Cum lucrăm noi? Din 2011 ajutăm companiile să comunice eficient, prin intermediul internetului.

Oferim consultanță pentru pentru a alege cea mai bună platformă și a stabili structura site-ului, continuăm cu realizarea graficii web, adică felul în care va arăta site-ul sau magazinul online. Implementăm grafica prin web development, adică programarea efectivă, iar la final oferim suport și mentenanță clienților ce doresc să dezvolte mai departe site-ul.

Avantaje Web Design Responsive

  • O singura versiune de site – nu este necesar să creezi mai multe versiuni ale paginilor pentru fiecare rezoluție în parte, este suficientă o singura versiune a site-ului care va putea fi accesată de pe orice dispozitiv. Site-ul se redimensioneaza automat la încărcare pentru a se adapta la rezoluția si dimensiunea dispozitivului folosit, experiența în utilizare fiind aceeași.
  • Creșterea ratei de conversie – un web design responsive asigură o experiență mai ușoară de achiziție din magazinele online și contribuie la creșterea ratei de conversie, indiferent de tipul de site accesat.
  • Accesibilitate – te adresezi tuturor utilizatorilor de internet, indiferent de dispozitivul de pe care aceștia îți accesează site-ul.
  • Optimizare SEO – algoritmii Google favorizează site-urile cu web design responsive, adaptabile, astfel site-ul tău va fi mai bine indexat și va avea o poziție superioară față de site-urile non responsive. Site-urile cu design responsive sunt indexate mai repede de către motoarele de căutare.
  • Navigarea într-un site cu web design responsive se face mai ușor.
  • Mentenanță – costurile sunt mai reduse pentru actualizările ulterioare, deoarece update-urile se realiză pentru toate dispozitivele simultan.

Ai nevoie de site sau marketing online?

Hai să discutăm lejer la o cafea, fizică sau virtuală, despre cum te putem ajuta în promovarea afacerii tale.

Proiecte recente

Vezi ce am realizat pentru clienții noștri.