fbpx
E-mail Telefon Personalizat

Social Media Management

99% dintre clienții care ne spun că se ocupă ei personal de actualizarea conturilor din rețelele de socializare nu fac asta. Aici intervenim noi, cu serviciile de social media management.

Nu e suficient să ai un site responsive pus la punct și campanii de promovare online setate corect.

Ai nevoie și de o strategie de comunicare constantă și coerentă în mediul online, indiferent că vorbim de publicarea de articole pe blog, comunicarea de pe pagina de Facebook sau actualizarea contului de Instagram. Dacă mai adăugăm și Pinterest sau Youtube, deja sunt prea multe platforme. Dar ele sunt importante și te pot ajuta în atragerea de clienți, în funcție de obiectivele tale și tipul de clienți vizați.

Noi te ajutăm să comunici eficient și constant cu publicul, folosind un limbaj natural și prietenos, pentru a nu descoperi că a venit Crăciunul și, pe pagina de Facebook, ultimul mesaj e de la Paște.

Social Media Management

  • Rețelele sociale – consultanță pentru alegererea platformelor social media unde are sens să vă promovați, în funcție de brand și public.
  • Realizare strategie pentru social media, începând de la obiective și frecvență mesaje până la tipuri de conținut recomandate, în funcție de platformă și brand. Scopul este îmbinarea mesajelor comerciale cu cele informative, educative și, de ce nu, chiar amuzante, pentru a crește gradul de interacțiune a publicului cu postările brandului.
  • Setarea și actualizarea conturilor din social media, conform calendarului editorial stabilit împreună: ce, când și de ce. Mereu cu ochii pe statistici, evident.
  • Crearea de conținut și elemente vizuale pentru social media: Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest, blog de companie sau alte platforme, în funcție de brand. Nu, nu vom pune poze cu pisici sau cafea, dar putem face mici miracole cu mesaje bine gândite și bannere create de noi, dacă ne furnizezi fotografii și clipuri video de calitate.
  • Traininguri pentru inițierea și/sau utilizarea eficientă a social media.

Ai nevoie de site sau marketing online?

Hai să discutăm lejer la o cafea, fizică sau virtuală, despre cum te putem ajuta în promovarea afacerii tale.