fbpx
E-mail Telefon Personalizat

Crearea unui site web ieftin

Probabil nu scriam despre asta dacă nu primeam mai multe propuneri de creare site web ieftin, exact cu titlul ăsta la subiect, luna asta la Advertica, direct pe formularul de contact. Ultimul exemplu e mai jos:

Creare site web ieftin

În primul rând, noi suntem o agenție care crează site-uri, pe lângă alte servicii de promovare online. Poate că nu facem cele mai ieftine site-uri, dar știu că avem prețuri ok și mai știu că noi urmărim o relație pe termen lung cu clientul, nu doar să îi luăm banii, să îi facem un site în bătaie de joc și să dispărem în ceață.

În al doilea rând, știu că pe Google e o intensă bătălie între firmele care vor să urce cât mai sus pe căutări de genul realizare site ieftin și nu înțeleg de ce. Am avut și noi tangență cu clienții pentru care cel mai important criteriu era prețul și nu a fost o experiență plăcută. Ca firmă, chiar îți dorești să atragi clienții pentru care nu contează decât prețul, în defavoarea esteticii, a ușurinței în navigare pe site, a originalității?

Să privim un pic și din perspectiva clientului. Ok, ți-ai dat seama că ai nevoie de un site pentru promovarea afacerii tale. Te apuci să cauți pe Google firme care fac site-uri la prețuri mici. Chiar ai încredere într-o firmă care îți promite un site gata în 24 de ore, cu design original, eventual pentru 50 de euro? Chiar crezi că un site de genul ăsta îți va ajuta afacerea? Chiar crezi că dacă plătești pentru un site ieftin vei primi un site pus la punct, optimizat pentru motoarele de căutare? Te înșeli amarnic, vei primi un site cu design similar cu alte sute sau mii de site-uri, cu texte de prezentare standard și cu SEO inexistent.

În rest, pentru discuții serioase despre realizarea unui site profi, cu design unic, care să crească efectiv vânzările și să atragă clienți știți unde ne găsiți.

Recomandă:

5 Comentarii

 1. Din pacate preconceptia asta exista la noi peste tot si mai ales la majoritatea clientilor sa le zicem „mici”. Acestia cred ca se incadreaza in 2 categorii dupa cum urmeaza:
  – persoane care vor sa faca ceva promovare dar nu cu foarte multi bani, indiferent de rezultate,(dar trebuie facuta)
  – persoane care nu se pricep si se lasa furati de aceste anunturi cu preturi mici (de multe ori asteptarile lor nu sunt foarte mari, fiind deci satisfacuti de produsul primit pe care este posibil sa il recomande si altora).

  Am intalnit de multe ori cazuri in care am ofertat un proiect si am primit ca raspuns faptul ca exista si oferta de 50 de euro pentru acelasi site. Mentalitatea se va schimba in timp si la noi probabil (sa speram).

  • Mai durează, trebuie educați clienții. Noi facem și asta, încercăm să îi arătăm clientului și de ce lucrurile trebuie făcute într-un anumit fel.

 2. Am primit si eu oferta de site ieftin (si spam pe deasupra). Nu vrei sa stii ce i-am raspuns. Cam ce marketing e ala in care sa folosesti cuvantul ieftin?

 3. Legat de primul paragraf: sa stii ca are logica sa fie trimis anuntul ala tie. In freelancing se practica sa iei un proiect scump pe care sa-l pasezi la indienii care lucreaza ieftin.

  Poate de asta nici nu se inghesuie lumea la siteuri nu foarte ieftine. Din moment ce-s client, e clar ca-s praf la capitolul siteuri. Atunci, ce garantie am eu ca tu chiar faci o treaba de calitate, in loc sa pasezi comanda unuia ieftin?

Comentariile sunt închise.