Working @ Advertica

Zilele trecute aveam impresia că Septembrie a fost o perioadă mai puțin productivă pentru noi, până când m-am uitat în agendă și am făcut o listă cu realizările. Am lansat 3 siteuri noi pentru clienți, am creat o aplicație optimizată pentru touchscreen-uri, am semnat niște contracte de colaborare pe termen lung, iar în viitorul apropiat se mai întrevăd câteva colaborări, dar toate la timpul lor.

Uneori ai impresia că pierzi timpul aiurea, că ești prea ocupat cu discuții, oferte, pitch-uri, negocieri și întâlniri mai puțin productive. De asta trebuie să îți notezi realizările, pentru a putea aprecia exact cât de productiv ai fost.

Pentru restaurantul Olive Garden am realizat un site care reprezintă mai bine imaginea acestuia și gama largă de servicii pe care o oferă clienților săi.

Pentru doctorul stomatolog Cristian Iovan am creat un site de prezentare simplu, care să scoată în evidență dotările tehnice deosebite ale cabinetului său și serviciile excelente de stomatologie prestate.

Contractele de colaborare pe termen lung au legătură cu realizarea unor strategii de social media, promovare online, schimbarea designului unui site cu mii de vizitatori zilnici, toate astea pentru branduri cunoscute.

În concluzie, a fost o lună productivă, iar luna care urmează este cel puțin la fel de plină. Dacă nu scriem pe blog nu înseamnă că nu lucrăm la capacitate maximă.

Voi ce ați mai făcut în ultima perioadă?

Recomandă!

6 Comments

 1. Eu am facut destule in ultima perioada printre care lansarea blogului meu paulpadurariu.ro si a unui nou magazin online pe piata romaneasca, cu o abordare un pic diferita fata de ce se regaseste deja in nisa respectiva, amoreza.ro

 2. Apropo: felicitari pentru cele doua siteuri prezentate!

 3. Cel mai tare îmi place când intri pe un site și numărul de telefon e ca imagine…

  Apropo, în footer la „hover” la Olive Garden, link-urile „devin” verzi și nu e prea user-friendly să nu vezi pe ce dai click.

  • Mircea, numărul de telefon e pus ca imagine pentru a nu fi indexat de roboți. Dacă era text ce făceai, sunai de pe laptop pentru o programare? Mulțumim pentru observație.

   • Eu folosesc destul de mult internetul pe telefon, iar la unele servicii, precum cafenele, livrări, anunțuri, și altele care ar mai fi (putem include și clinica dată, este folositor mai ales atunci când cauți vreo locație, deși de obicei, personal, folosesc Google Maps, s-ar putea să ai nevoie și de telefon).

    La contacte, jos e sub formă de text, s-ar putea și în header, iar fontul nefiind unul standard poate fi folosit cu Typekit, cufon generând imagini.

    Nu mă înțelege greșit, nu vreau să par hater, dar sunt lucruri care mi-ar plăcea să fie luate în considerare, deoarece ar îmbunătăți experiența pe care o are un potențial client folosind site-ul dat.