“Se merita” sa cumpar fani pe Facebook?

M-au întrebat asta (fix cu se înainte) mai mulți clienți care descoperă acum social media marketingul. Ok, ne-am făcut pagină de Facebook dar nu avem fani acolo. Nu ar fi ok să cumpărăm câțiva, ca să părem și noi mai importanți?

facebook fani

Într-un fel îi înțeleg pe cei care își doresc asta. Vor să pară mai activi în social media. Totuși, răspunsul e același: NU cumpărați fani pe Facebook!

Oricum ați analiza situația, tot prost ieșiți. Fanii cumpărați nu vă vor da like mesajelor postate, nu vor comenta și nu vor interacționa cu voi. În nici un caz nu vă vor cumpăra produsele sau serviciile. În plus, cel mai probabil dacă cumpărați fani la kilogram ei sunt din India, Vietnam, dar sigur nu români.

În concluzie, pentru ce să cumpărați fani pe Facebook, doar pentru a vedea contorul cum arată o cifră mai mare? Dacă tot vreți să atrageți fani rapid pe Facebook și sunteți dispuși să investiți bani mai bine organizați un concurs, mai ales că Facebook a relaxat permisiunile de organizare pentru concursurile pe Facebook, like-urile și comentariile la fotografii pot fi folosite pentru înscrierea în concurs.

Dacă nu vreți să vă complicați cu achiziția de fani falși și vă doriți să mergeți la sigur cu strategia de promovare online puteți apela la pachetul nostru special, Social Media Intro.

Recomandă!

4 Comments

 1. Pingback: Linkuri de weekend
 2. Mihai

  Depinde la ce vrei sa folosesti reteaua de socializare.. Majoritatea companiilor isi creeaza cont de facebook cu scopul de a vinde anumite produse pe reteaua facebook, din punctul meu de vedere e gresita treaba asta din start.. dar e doar parerea mea. si in cazul acesta intradevar ca nu ai facut nimic pentru ca nu o sa vinzi nimic. In schimb daca folosesti reteaua pentru promovare e cu totul altceva, atunci merita sa platesti si am sa argumentez scurt: 1. google asociaza website-urile cu pagina de facebook a companiilor deci prin urmare cat mai multe aprecieri inseamna un loc mai bun in google. 2.Aude lumea de tine, asta in cazul in care vrei sa creezi un brand. 3.Seriozitatea unei companii este rezultatul feedback-ului clientilor, deci cat mai multi clienti care te apreciaza si nu iti posteaza nimic negativ e un lucru bun pentru afacerea ta cand o sa vina un posibil colaborator, client sau orice altceva.

  Din pacate facebook-ul nu mai este o retea de socializare de mult..

 3. Coman Mihaela

  Buna ziua,
  As dori sa mi fac reclama pe facebook,platita si nu stiu cum sa procedez. Vreau sa mi promovez pagina de facebook.
  Multumesc!

  • Bună, trimite un email la hello at advertica.ro cu cerințele exacte pentru a vedea dacă putem colabora.