Monitorizează reacțiile generate pe Facebook cu Social Media Link Activity

În aceste vremuri grele în care fiecare Like contează, am creat în laboratoarele Advertica o aplicație care să vă ajute în monitorizarea impactului generat pe Facebook de un articol (sau mai multe) – Social Media link activity. De ce? Pentru că butonul de Like afișează totalul numărului de like-uri+share-uri+comentarii, pentru că unele site-uri nu folosesc buton de Like și pentru că acel contor poate fi manipulat.

E suficient să introduceți un link de pe un site, blog sau linkul unui clip de pe Youtube în aplicație și aceasta vă arată numărul de like-uri, share-uri și comentarii. Jucăria folosește API-ul Facebook, deci știți sigur că sunt cifrele reale. Pe viitor vom adăuga și posibilitatea de a verifica mai multe linkuri odată, utilă de exemplu pentru articolele dintr-o campanie.

Puteți folosi Facebook Link Activity pentru a verifica dacă numărul de like-uri la un articol e pe bune sau pentru a analiza impactul generat pe Facebook de un articol care nu are buton de Like, de exemplu un clip de pe Youtube. Mai multe detalii la Cristi, el a creat aplicația.

Recomandă!

6 Comments

  1. Îmi place foarte mult ideea. Dar dacă este folosit atât link-ul scurt cât și cel lung, cum procedez? Fac suma rezultatelor sau se suprapun în vreun fel? Mulțumesc!

    • Teoretic când verifici url-ul original ar trebui să vezi toate reacțiile.