Suntem o agenţie de marketing interactiv ce oferă solutii complete de promovare pentru afaceri, începând de la realizarea unui site până la conceperea și realizarea unei campanii de promovare. Ne place să gândim strategii de promovare pentru mediul digital, dar  atunci când este nevoie completăm aceste strategii și le adaptăm pentru a realiza campanii de impact și offline. Mai multe detalii despre serviciile oferite găsiți aici.

Clienții sunt pentru noi parteneri pe termen lung, iar obiectivul nostru este oferirea de rezultate concrete și măsurabile, la un preț corect pentru clienți.

Dacă vreți să discutăm lejer la o cafea despre cum vă putem ajuta în promovarea afacerii voastre ne puteți suna sau trimite un email. Da, suntem pe Facebook și LinkedIn, putem să ne împrietenim și acolo. 🙂

Avem o bogată experiență în marketing, comunicare, dar și pe partea tehnică și creativă. Dacă nu ne credeți lucrați cu noi și vă vom convinge. 🙂

Marius Sescu, fondator, Marketing specialist

Cu Marius se poate vorbi despre strategii de marketing, crearea unui brand și poziționarea lui pe piață, realizarea unei campanii de promovare online sau offline (plecând de la concept până la strategiile efective și evaluarea campaniei), utilizarea rețelele sociale și a blogurilor în mod eficient pentru promovarea unei afaceri și obținerea de clienți noi. Tot cu el trebuie să vorbiți dacă vreți ca site-ul vostru să fie mai ușor de găsit de către clienți, fie că vorbim aici despre optimizarea lui pentru anumite cuvinte cheie în motoarele de căutare (SEO) sau content marketing – crearea de conținut util pentru clienții care caută informații pe internet.

LinkedIn  Blog personal  Facebook  Twitter

Cristi Juverdeanu, fondator, Software and Web Developer

Cristi este omul din fața monitorului. El vă dă sfaturi în alegerea site-ului care se potrivește cel mai mult afacerii dumneavoastră și vă oferă consultanță în alegerea găzduirii web, a platformei și a design-ului. Tehnic vorbind, el se ocupă de crearea propriu-zisă a site-ului, programare, webdesign, realizarea elementelor grafice pentru afișe, cărți de vizită, logo-uri, broșuri sau alte produse de promovare, precum și de editarea foto, realizarea montajelor video sau a panoramelor virtuale interactive.

 Facebook  Linkedin  Twitter  Blog

Recomandă!